Verkkotunnuksen poistaminen käytöstä tai jäädyttäminen
Jos haluat, että sivustosi ei ole enää tavoitettavissa eikä sähköpostiosoitteisiisi voi enää lähettää viestejä, voit itse jäädyttää verkkotunnuksesi DirectAdminissa.
Silloin kaikki tiedot säilyvät, mutta verkkotunnus poistetaan käytöstä.
Kirjaudu ensin DirectAdminiin.
- Siirry osoitteessa oma.weboke.nl kohtaan Omat tuotteet ja napsauta webhotellipaketin kohdalla painiketta 'DirectAdmin'
- Napsauta 'Verkkotunnusasetukset'
- Valitse verkkotunnus ja napsauta 'Jäädytä'
Siinä kaikki. Voit ottaa verkkotunnuksen samalla tavalla uudelleen käyttöön milloin tahansa.
